coming soon

Bemutatjuk a PROJECT MONSTER FOOT-ot.

A Monster Foot inspirációja számos oldalról megközelíthető. Szinte minden történelmi forrás úgy véli, hogy a Ball & Claw dizájn a kínaiaktól származik: egy sárkány karma megragad egy kristálygömböt, gyöngyöt, vagy egy ékszert. A kínai mitológiában a sárkány (császár jelképe) a szimbólumot (labda - bölcsesség vagy tisztaság jelképe) őrzi (a hármas karmos lábbal) az ellopni próbáló gonosz erőktől. A kínai és japán kézművesek termékei a kereskedelem révén kerültek az európaiak figyelmébe, ahol a 17-18. században nagy népszerűségnek örvendtek. A tervező gyermekkorába is visszanyúl inspirációért, mivel számára a nagymamájánál töltött időből a legérdekesebb az volt, amikor a bútorok „állati” lábát vizsgálta és álmodozott azok eredetéről. A keleti inspiráció hatása megjelenik még egyszer, az 1954-es eredeti Godzilla filmben megjelenő sárkányszerű lény képében.


Így született meg a trónszerű MONSTER FOOT low table & chair, ami a Pop Art és a filmtörténeti esztétika keveredése a 17-18. századi bútoripari sajátosságokkal.
A MONSTER FOOT újrahasznosított műanyagból készül Olaszországban.

Terveink között szerepel egy olyan limitált széria kiadása, amihez NFT tokenteket kapcsolunk, egy vitruális lenyomtatot képezve a limitált darabról.
A terméken megjelenő sorszám az NFT-vel együtt igazolja, hogy a megvásárolt darab eredeti, helyettesíthetetlen.