A kezdetek

award-winner-design-image.png

Az első szemüvegkereteket a szülői ház garázsában készítettük.

award-winner-design-image (1).png

Rengeteg kísérletezés után az Axis fából készült napszemüveg a Red Dot Design Award-ig repített minket.

award-winner-design.png

Majd ugyanebben az évben az A' Design Silver Awardot is elnyertük.

A legújabb kolleciónkban a fókuszban áll a korszerű, környezetkímélő (3D – nyomtatás: lézer színterelés) technológia és robosztus design.

A 3D nyomtatott napszemüveg élete a számítógépen kezdődik. Az alkotói képzeletünknek nem szabunk határokat, mindent meg tudunk valósítani. Úgy gondoljuk, ez a jövő.

Egy olyan terméket szerettünk volna létrehozni, amely a luxusipar vezető márkáinak a kihívója lehet. Egyediségét a szár részletgazdagsága adja, amit 3D nyomtatással kedvünkre tudunk formálni.

A szemüveg előállítása a lehető legnagyobb mértékben környezetbarát módon történik, mivel elkészítésekor pontosan annyi anyag kerül felhasználásra, amennyi feltétlenül szükséges.

Különlegessége, hogy a keret az általunk kifejlesztett zsanérszerkezettel rendelkezik, amivel a profilt megtartva a szemüveget a későbbi kollekcióinkkal is könnyen használni tudod a külön is megvásárolható szárakkal.

A jövőben szeretnénk lehetővé tenni a teljesen egyedi szemüvegszárak megrendelését, így a saját mintáidat is viszontláthatod a napszemüvegeden.

A keret laser-sintering technológiával készül. Ennek köszönhetően egy magas igénybevételnek ellenálló, ugyanakkor a hagyományos kereteknél súlyban könnyebb anyagot állítunk elő. A technológia alapanyaga PA12 (poliamid 12).

A szemüveg mindössze három darab nyomtatott PA12 elemből áll, amelyek a „CE” európai szabványminősítésnek megfelelnek.

BRUTsunglassesplatoscave.jpg

THE FOUR SS22 INTEGRITY Show BCEFW

BRUTsunglassesplatoscavedesi.jpg

A BRUT RIDER és RAVE kereteket viselték a modellek a The Four divatbemutatóján.

250983827_4435432969865998_2915673756318895990_n.jpg

A Budapest Central European Fashion Weeken.